Om

Sportstatistik.nu drivs av Bombus Interactive i Sverige AB som har sitt säte i Malmö. Samtliga i teamet har ett stort intresse för sport samt en förkärlek för statistik. Därför är det inte så konstigt att det blev en hemsida utav det, som dessutom involverar bägge delarna.

Idéen bakom denna hemsida har funnits länge men den behövde ligga och gro lite. När alla pusselbitarna väl föll på plats så kunde vi fort skrida till verket och förverkliga idéen.

Det finns en uppsjö med hemsidor som presenterar statistik från sportens värld men oftast är dessa hemsidor nischad mot en och samma sport. Det vill säga att man hittar inte alla eller flera sporter på ett enda ställe, och i detta fallet lagsporter.

Det är just detta tomrum som vi vill fylla med denna hemsida. Här tänker vi nämligen presentera statistik från de populäraste lagsporterna i Sverige. I första hand tar vi inriktning på fotboll, hockey, innebandy och handboll, men det finns planer för fler sporter än så.

Hemsidan är en hemsida i ständig utveckling och vi kommer aktivt att förbättra och uppdatera den. Det är viktigt för oss att ha en hemsida med aktuellt innehåll och dessutom ska det vara lätt tillgängligt.

Vår förhoppning är att sätta avtryck som en seriös och trovärdig aktör inom sportstatistik men även vara ledande. Detta är bara början på vår resa.